Welkom op onze website!


Waar u ook bent wereldwijd, aan land ter zee of in de lucht, de meesten zullen beamen: Safety first!

Nautical Safety Tholen bied veiligheid op zee en aan de wal. Op zee verzorgen we het ISM (International Safety Management) voor een of meerdere zeeschepen. Aan de wal verzorgen we EHBO, BHV en nautische trainingen, voor bedrijven, scholen, instellingen, gastouders, particulieren enz. Wij zijn bevoegd EHBO instructeur voor het certificeren van EHBO primaire en secundaire zorg, Reanimatie & AED en Kinder-EHBO via EFR, NIKTA, etc, volgens de richtlijnen van ILCOR (ERC/NRR). Verder mogen wij de volledige BHV training verzorgen en certificeren.

Op nautisch gebied verzorgen we niet alleen het ISM voor zeeschepen, nautische veiligheidstrainingen, BHV binnenvaart, maar ook les en examentraining in vaarbewijs 1 en 2.

Op deze website vind u informatie over wie ik persoonlijk ben en welke ervaring ik heb opgebouwd. Verder vind u informatie over de spullen die we gebruiken voor de klanten en de prijzen die we handhaven.

Veel plezier op deze website. Mocht u iets niet kunnen vinden, we staan u graag te woord.

 ZEEVAART 

Zelf ben ik op mijn 16de begonnen te varen in de zeevaart als matroos. Na ruim anderhalf jaar varen als matroos naar de zeevaartschool in Rotterdam gegaan, waar ik al mijn papieren tot Kapitein gehaald heb. Na een jaar of 7 als eerste stuurman in de kleine handelsvaart op kruiplijn-coasters, ben ik Kapitein geworden, wat ik nu reeds 25 jaar ben. Van ASD en void Snijder sleepboten, kruiplijn coasters, tot heavy lift en roro schepen, ik heb ze allemaal gehad. Bijna de gehele wereld gezien na al die jaren. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds werkzaam als Kapitein in de zeevaart, meestal 6 weken op en af. In deze lange periode heb ik ook meerdere zeeschepen als Kapitein-eigenaar in bezit gehad (beherend vennoot) of/en voor derden in management. Op dit moment hebben we een zware ladingschip in beheer.